Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Co zrobić?

matidrak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Odpewnego czasu próbuje podmienić pliki root . Kiedy włączam patcha gry za każdym razem patchuje mi moje zmodyfikowane pliki. Próbowałem już przeróżnymi sposobami . Jedną z nich była zabawa z programem brutecrc32 jednak patcher itak robi swoje

Dodam , że pliki które podmieniam zajmują mniej miejsca niż "oryginał"

Może ktos ma jakieś pomysły...

Daję +++++++++

r91gr6.png

Opublikowano

Po prostu zrób obejście.

Skopiuj plik metin2client.bin i zmień jego końcówkę na metin2client.exe <- Przez niego uruchamiasz metka

Opublikowano

Po prostu zrób obejście.

Skopiuj plik metin2client.bin i zmień jego końcówkę na metin2client.exe <- Przez niego uruchamiasz metka

Ten sposób już też próbowałem . ( Metin nie chce sie odpalić ładuje sie tylko Hshield ale gry nie odpala)

r91gr6.png

Opublikowano

Ten sposób już też próbowałem . ( Metin nie chce sie odpalić ładuje sie tylko Hshield ale gry nie odpala)

W takim razie wejdź w plik konfiguracyjny patchera (zazwyczaj jest to patch czy tam list)

Następnie zmień link z xxx.xx/patch na np. asfnafnanif.afea i już. Plików nie pobierze, więc od razu uzna za koniec patcha.

Opublikowano

W takim razie wejdź w plik konfiguracyjny patchera (zazwyczaj jest to patch czy tam list)

Następnie zmień link z xxx.xx/patch na np. asfnafnanif.afea i już. Plików nie pobierze, więc od razu uzna za koniec patcha.

Mógłbys troche dokładniej przetłumaczyć co mam zrobić nie umiem tego znależć . tzn zmieniam coś w plikach takich jak patch.cfg i patch add ale to nic nie daje.

r91gr6.png

Opublikowano

On ci to opisał bardzo dobrze lepiej się nie tam masz plik w patchu o nazwie np metin.pl/patch czy jakoś tak zmień to na nazwe np kwjsaljshfa.ae i to powinno pomóc bo patcher ci nic nie ściągnie

Opublikowano

otworz notatnik wpisz metin2client.bin zapisz to jako xxx.bat (w xxx co tylko chcesz) i otwieraj przez to licze na + :D

Gif OFF.

By ME ; D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...